SFADVİSORY DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  • Sicil Numarası : 1089429
  • Mersis Numarası : 0769272162600001
  • Ticari Adresi : Göztepe Mah. Batışehir Cad. Batışehir Sitesi K Blok No: 2/2 İç Kapı No: 115 Bağcılar / İstanbul
  • Sermaye : 100.000 ₺
  • Gazete Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2025 Salı

Yukarıda bilgileri yer alan SFADVİSORY DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, İstanbul’da ticari faaliyetlerine yeni başlamıştır. BRN Danışmanlık olarak, İstanbul ve Türkiye genelinde yeni kurulan şirketlerin güncel verilerini haftalık veya aylık olarak sizlere raporlayabiliriz. Bu raporlarda şirketin ünvanı, mersis numarası, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayın bilgileri, adres gibi tüm resmi bilgilere yer verilmektedir. Yeni şirket fırsatlarını takip etmek veya özel liste talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Not: Bu sayfa içeriği 8 Temmuz 2025 tarihinde İstanbul’da yeni kurulan firmalar arasından seçilmiştir. BRN Danışmanlık ile Sfadvisory Danışmanlık arasında herhangi bir bağ yoktur. Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için bize ulaşın.

OCR İşleminden Geçmiş Kuruluş Gazetesi

T.C. İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN

İlan Sıra No: 145909

MERSİS No: 0769272162600001

Ticaret Sicil/Dosya No: 1089429

Ticaret Unvanı:

SFADVİSORY DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres : Göztepe Mah. Batışehir Cad. Batışehir Sitesi K Blok No: 2/2 İç Kapı No: 115 Bağcılar / İstanbul

Yukarıda bilgileri verilen şirket ile ilgili olarak aşağıda belirtilen hususlar müdürlüğümüze ibraz edilen belgelere istinaden ve Türk Ticaret Kanunu’na uygun olarak 8.7.2025 tarihinde tescil edildiği ilan olunur.

Tescil Edilen Hususlar: Kuruluş

1. Kuruluş

Aşağıdaki adları, soyadları, unvanları, yerleşim yerleri ve uyrukları yazılı kurucular arasında bir Limited Şirket kurulmuş bulunmaktadır.

….

2. ŞİRKETİN UNVANI

Şirketin unvanı SFADVİSORY DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’dir.

3. AMAÇ VE KONU

– Oturma ve çalışma izinleri ile Türk vatandaşlığı izinlerini almak, bu işlemler için gerekli kişi veya kurumlardan vekaletname veya yetki belgesi almak

– Yabancılar için oturma ve çalışma izinleri ile Türk vatandaşlığı izinlerinin alması için gerekli kurumlara başvuruda bulunmak, ayrıca yurt dışına gidenler için de yerli veya yabancı gerçek şahıs, kamu ve özel hukuk tüzel kişilerine konusu ile ilgili sekretarya, halkla ve basınla ilişkiler, reklam, iç organizasyon, eğitim, yayın ve yeni projelerin ortaya çıkarılması alanlarında icra edecekleri faaliyetleri yürütmek veya bu konularda danışmanlık vermek.

– Yurtiçinde ve yurtdışında ekonomi, ticari ve idari tüm alanlarda yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerin danışmanlığını üstlenmek

– Yurt dışına çalışacak personel gönderilmesi, yurt dışından Türkiye de çalışacak personel temini konusunda işletmelere danışmanlık ve hizmet vermek.

– Yönetim danışmanlığı, personel tedariği, yeniden yapılanma ve diğer insan kaynakları konularında hizmet vermek.

– Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak.

– Bilgisayar sistemlerinin kurulması ve bunun için her türlü elektrik elektronik donanım toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatı, montajını yapmak ve yazılım hizmetlerinin verilmesi.

– Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımı ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. intemet üzerinden her turlu bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, internet sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak.

– Ticari amaçlı bilgi işlem merkezleri kurmak, bu merkezlerin yurt içi ve yurt dışı data şebekeleri ile irtibatını sağlamak.

– İşletmelere özel bilgisayar programları hazırlamak ve satmak, paket programları pazarlamak, eğitim ve destek hizmetlerini vermek.

– Yazılım ve iletişim alanlarında sistem geliştirme, çözüm bulma, danışmanlık, bakım ve destek hizmetleri vermek, her türlü yazılım ve iletişim donanımını üreten yerli ve yabancı firmaların ürünlerini mümessil, yetkili satıcı ve benzeri sıfatlarla iç ve dış piyasalarda pazarlamak, kuruluş ve bakımlarını yapmak.

– Yürürlükteki her türlü mevzuata uymak kaydıyla internet üzerinden her türlü mal ve hizmetin alım ve satımını yapabilir, dağıtımını, tanıtımını ve pazarlamasını yapabilir, internet sitelerinde ilan alabilir ve ilan verebilir, ithalat ve ihracat yapabilir ve alım satım işlerinde aracılık edebilir.

– Her türlü malın ve servisin bilgisayar teknolojisi, elektronik iletişim kanalları ve ilgili teknolojiler kullanarak pazarlaması yapmak.

– Yasal mevzuata uymak kaydıyla her türlü mal ve hizmetin alımı, satımı, ithali ve ihracını yapabilir.

 – Tüm kişi ve kurumlar için yazılım geliştirebilir, bu yazılımların satış ve pazarlamasını yapabilir.

– Şirket konusu islerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek gerekli izin, imtiyaz, ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how marka, fesihname, belge, alameti farika gibi sınai, mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap etmek veya tamamen üçüncü şahıslara devredebilir, her türlü hukuki tasarruf işlemlerde bulunabilir. Ayrıca, yukarıdaki hakları kiraya verebilir veya kiralayabilir.

– Yurt içinde ve yurt dışında her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya yermek ve bu işlemlerle alakalı danışmanlık ve komisyonculuk yapmak

– Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, ithalat, ihracat ve komisyonculuğunu yapmak

– Şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir, acentelik, mümessillik, komisyonculuk, bayilik, distribütörlük alabilir ve verebilir.

– Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.

– Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat işlemleri yapabilir.

– Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir.

– Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, verebilir.

– Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir.

– Şirket gayelerini gerçekleştirmek için tüm sınai mali ve hukuk işlem ve tasarruflarda bulunabilir, resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir, acentelik, mümessillik, komisyonculuk, bayilik, distribütörlük alabilir ve verebilir.

4, ŞİRKETİN MERKEZİ

Şirketin merkezi İSTANBUL ili BAĞCILAR İlçesi’dir. Adresi GÖZTEPE MAH. BATIŞEHİR CAD. BATIŞEHİR SİTESİ K BLOK NO: 2/2 İÇ KAPI NO: 115 BAĞCILAR / İSTANBUL’dir. Adres değişikliğinde yeni adres, ticaret siciline tescil ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde ilan ettirilir. Tescil ve ilan edilmiş adrese yapılan tebligat şirkete yapılmış sayılır. Tescil ve ilan edilmiş adresinden ayrılmış olmasına rağmen, yeni adresini süresi içinde tescil ettirmemiş şirket için bu durum fesih sebebi sayılır.

5. SÜRE

Şirketin süresi, kuruluşundan itibaren sınırsız’dır. Bu süre şirket sözleşmesini değiştirmek suretiyle uzatılıp kısaltılabilir.

6. SERMAYE VE PAY SENETLERİNİN NEV’İ

Şirketin sermayesi, beheri 1000,00 Türk Lirası değerinde 100 paya ayrılmış toplam 100000.00 Türk Lirası değerindedir.

-Beheri 1000,00 Türk Lirası değerinde 50 adet paya karşılık gelen 50000,00 Türk Lirası MHD FADI JOMAA tarafından nakdi,

-Beheri 1000,00 Türk Lirası değerinde 50 adet paya karşılık gelen 50000,00 Türk Lirası SAMR ALMASRI tarafından nakdi, olarak taahhüt edilmiştir.

Nakden taahhüt edilen payların itibari değerleri, şirketin tescilini izleyen 24 ay içinde ödenecektir.

7. ŞİRKETİN İDARESİ

Şirketin işleri ve işlemleri genel kurul tarafından seçilecek bir veya birkaç müdür tarafından Aksi Karar Alınıncaya Kadar Suriye Uyruklu N*******2 Kimlik No’lu, Suriye adresinde ikamet eden, MHD FADI JOMAA Müdür olarak seçilmiştir. Yetki Şekli: Münferiden Temsile Yetkilidir.

8. TEMSİL

Şirketi müdürler temsil ederler. Şirketi temsil edecek imzalar genel kurul tarafından tespit, tescil ve ilan olunur.

Müdürler, şirkete hizmet akdi ile bağlı olanları sınırlı yetkiye sahip ticari vekil veya diğer tacir yardımcıları olarak atayabilir. Bu şekilde atanacak olanların görev ve yetkileri,  hazırlanacak iç yönergede açıkça belirlenir. Bu durumda iç yönergenin tescil ve ilanı zorunludur. İç yönerge ile ticari vekil ve diğer tacir yardımcıları atanamaz. Yetkilendirilen ticari vekil veya diğer tacir yardımcıları da ticaret siciline tescil ve ilan edilir. Bu kişilerin, şirkete ve üçüncü kişilere verecekleri her tür zarardan dolayı müdürler müteselsilen sorumludur.

9. GENEL KURUL

Genel Kurullar, olağan ve olağanüstü toplanırlar. Olağan genel kurul, her yıl hesap döneminin sona ermesinden itibaren 3 ay içinde; olağanüstü genel kurullar ise, Şirket işlerinin gerektirdiği hallerde ve zamanlarda toplanır. Genel kurul toplantılarında, her ortağın oy hakkı, esas sermaye paylarının itibari değerine göre hesaplanır. Genel kurul toplantıları ve bu toplantılardaki karar nisabı, Türk Ticaret Kanunu hükümlerine tabidir. Genel kurul, şirketin merkez adresinde veya yönetim merkezinin bulunduğu şehrin elverişli bir yerinde toplanır.

10. İLAN

Genel kurulun toplantıya çağrılmasına ilişkin ilanlar da dahil olmak üzere Şirkete ait ilanlar Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yapılır. Genel kurul toplantılarına ilişkin ilanların toplantı gününden en az on gün önce yapılması zorunludur.

11. HESAP DÖNEMİ

Şirketin hesap yılı, Ocak ayının 1. gününden başlar ve Aralık ayının 31. günü sona erer. Fakat birinci hesap yılı, Şirketin kesin olarak kurulduğu tarihten itibaren başlar ve o senenin aralık ayının otuz birinci günü sona erer.

12. KARIN TESPİTİ VE DAĞITIMI

Şirketin net dönem karı yapılmış her çeşit masrafların çıkarılmasından sonra kalan miktardır. Net dönem kârından her yıl %5 genel kanuni yedek akçe ayrılır; kalan miktar, genel kurul kararı ile pay sahiplerine kar payı olarak dağıtılır. Kar payı, esas sermaye payının itibari değerine, yerine getirilen ek ödeme yükümlülüğünün tutarı eklenmek suretiyle oluşacak toplam miktara oranla hesaplanır.

13. YEDEK AKÇE

Yedek akçelerin ayrılması hususunda Türk Ticaret Kanununun 519 ila 523. Maddeleri hükümleri uygulanır.

14. KANUNİ HÜKÜMLER

Bu şirket sözleşmesinde bulunmayan hususlar hakkında Türk Ticaret Kanunu hükümleri uygulanır.

KURUCULAR

….

Yeni kurulan şirket bilgileriyle sektörünüzde öne çıkın

Dijital ajanslar, reklamcılar, yazılım firmaları ve B2B hizmet sunan herkes için bu bilgiler altın değerinde.

👉 Doğrudan Satış Rehberi

Avukat mısınız? Yeni müvekkil bağlantıları burada

Kurulan her anonim şirket, temsilci avukata ihtiyaç duyar. İlk adımı atan siz olun.

👉 Avukatlık Rehberi

Haziran 2025 örnek kuruluş bilgilerini bu illerde görebilirsiniz:

📊 İstanbul📊 Ankara📊 İzmir

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir